Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Οι Επισκέπτες


Καλώς τους  λοιπόν καλώς τους,  και νά η έκπληξη, νάτοι οι επισκέπτες  μας που ζωή νάχουν, σήμερα  ο Μάρτης έντεκα  και  ώρα  Ελλάδος  23.15’, οι μετρημένες  επισκέψεις στην ιστοσελίδα έφτασαν τον αριθμό . . . 2087, έναν αριθμό σημαδιακό, αφού κατά τους πλέον αισιόδοξους .  . .ειδικούς, το έτος  2087 θα μπορέσουμε ως χώρα να ξεχρεώσουμε αυτά που  . . . .χρωστούμε, τρομάρα μας,  για να μπορέσουν οι τότε  απόγονοί μας, με οδηγό κάποιο βλαστάρι απ’ αυτούς που τώρα μάς κυβερνούν, να μπορέσουν να ξαναρχίσουν το αλόγιστο ξόδεμα των δανεικών και τφού πάλι απ’ την αρχή . . . . 
Έκπληξη λοιπόν ο αριθμός των επισκεπτών στην ιστοσελίδα μας,  και η προέλευσή τους  από τρείς Ηπείρους, από Ευρώπη βέβαια οι περισσότεροι, καναδυό από ΗΠΑ , και για δείγμα, ένας από Αυστραλία. Και τι μας μένει; Μένει η Ασία και η Αφρική, αλλά πού θα πάει, όλο και θα βρεθεί και κατακεί κάποιος περίεργος, να μεταδώσει τα νέα  και στους άλλους . . .  . Ο εκ Δυτικών ΗΠΑ  αναγνώστης είναι λέει από έναν τόπο που ο υπολογιστής τον γράφει Mountain Wiew  και πού να είναι αυτό το μέρος, η Αμερική είναι απέραντη και από την απέναντι μεριά της υδρογείου, είναι ο Αυστραλός και μαντεύω ή μάλλον ξέρω ότι είναι ο Αποστόλης ο συγχωριανός μου, από το Brisbane, με τον οποίο κάθε τόσο επικοινωνούμε και φατσικώς μέσω του Σκάιπ. 
Το περίεργο όμως είναι ότι εμφανίζεται και κάποιος μέσα από τη..  . θάλασσα εκεί στο Νότιο Ατλαντικό απέναντι από τη Δυτική Αφρική, και υποθέτω ότι είναι κάτοικος της Αγίας Ελένης, τού νησιού στο οποίο κάποτε εξόρισαν το . . . Μεγάλο Ναπολέοντα. . . Λές νάχουμε και κατακεί θαυμαστές;   Τώρα, αν  εμφανιστεί και κάποιος από τα. .  .Φώκλαντ, έ..  .τότε, γίναμε παγκοσμίως γνωστοί και θα πρέπει να προσλάβουμε και. . . βοηθούς . . .!!!
Εμφανίζονται αναγνώστες από την Ολλανδία, από τις Βρυξέλες κι’ από το Taby της Σουηδίας,  (η λέξη πάνω στο  α έχει και δυο τελείες αλλά. .  . δεν μπορώ να τις βάλω .  . .), βλέπω  . . .θαυμαστές  από την Κύπρο και την Κρήτη, ακόμα και από το Κίεβο. Εμφανίζεται  κι’ από τη γειτονική Δράμα κάποιος «τεμέτερον», μερικοί από Πάτρα και Αλεξανδρούπολη και κάποιος από Γιάννενα.
Τους ευχαριστώ όλους και τούς  εύχομαι να τους έρχονται όλα βολικά, και  καλή διαμονή εκεί που βρίσκονται.
Τα γραπτά στην ιστοσελίδα είναι πολλά και θα αναρτηθούν κι’ άλλα. Μερικά είναι μεγάλα, αλλά  με λίγη υπομονή  θα τα καταφέρετε. Άλλωστε δε σας ζήτησε κανείς  να τα μάθετε κι’ απ’ έξω. .  .Διαβάστε τα  με.. . δόσεις.  Κι’ αν κάποιο δεν είναι του γούστου σας, πάτε παραπέρα, όλο και κάτι θα βρείτε που να σας αρέσει. Αν όμως κάποιος δεν ικανοποιείται με όσα αναρτήθηκαν, μπορεί ακόμα να δώσει  και . . . «παραγγελιά»  με θέμα της αρεσκείας του . . .  .Και είπαμε κι’ άλλοτε, μην το βάζετε κάτω. Το ποτήρι πρέπει να το βλέπουμε μισογεμάτο. Χαμογελάτε. Δεν κοστίζει  τίποτα . . . .
    Με χαιρετισμούς σε όλους     Βαγγέλης Μαυροδής  

1 σχόλιο:

ΑΛΕΚΟΣ είπε...

Και απο Κομοτηνήηηηη!